Simple touch

Simple Touch

Simple touch is een techniek die gebaseerd is op het herstellen van het zelfregulerend vermogen. De basis van het zelfregulerend vermogen is dat iedereen dit kan en heeft. Echter door de snelheid waar onze maatschappij leeft en de invloeden van buitenaf zijn veel mensen vergeten hoe je je eigen systeem kunt laten herstellen. Het jachtige leven en de verantwoordelijkheid die we ons vaak op leggen zorgt ervoor dat je soms te lang doorgaat en uit contact gaat met dit zelfregulerend vermogen. De basis van het zelfregulerend vermogen is een zuiver bewustzijn. Door uit je gedachte te gaan en terug te gaan naar je essentie kun je in contact komen met je zuivere zelf.

Wat gebeurt er tijdens een simple touch behandeling?

Tijdens een simple touch behandeling kunnen we de opgesloten emoties uit iemands systeem halen. We kunnen dan heel gemakkelijk meten waar je blokkades zitten in je lichaam. Het is niet moeilijk om deze informatie te verkrijgen en daar te zorgen dat dingen opgeloste worden. Een concreet voorbeeld uit de praktijk. Een cliënt had last van constant huilen op de meest vreemde momenten. Door haar te behandelen is ze daar nu van af. Natuurlijk huilt ze nog wel eens maar kan het nu wel reguleren en niet meer overal waar iedereen bij is. Alles waar jij bij denkt dat je er nog niet open voor staat kan wel door deze techniek behandeld worden. Het heeft ook een relatie met onze gedachte die vaak negatief beïnvloed worden. Nelson Mandela zei het ooit al dat we banger zijn voor onze kracht en dat we daarom niet tot bloei komen. Het is belangrijk om meer te richten op wat je wel wil. Met simple touch heb je een manier om daar veel makkelijker bij te komen. In sessies gebruiken wij het heel veel om de opgesloten blokkades uit het lichaam te halen.

Lichamelijke klachten

Bij lichamelijke klachten en bij veel emoties is dit een prettige manier van behandelen. Een kijkje in jezelf past dit vaak ook toe om het zelfvertrouwen van cliënten te vergroten. Door de opgesloten emoties uit het lichaam te halen en het lichaam in balans te zetten gaat iemand beter in zijn vel zitten. Dit kan een enorme impact hebben op het handelen en de manier waarop cliënten stappen zetten. Daarnaast kan simple touch ook goed gebruikt worden voor mensen die last hebben voor long covid klachten. Ook daar heeft het opzoeken van de opgesloten emoties en de blokkades weghalen een enorme impact. Kortom een krachtig methode waarbij veel mensen baat hebben.

 

Coaching

Powered by BetterDocs