De piraat

De piraat

De piraat  is de kinderlijke benaming voor het element aarde 5. De naam zegt het al. Het zijn kinderen die ontzettend veel avonturen willen en vaak er gewoon in gaan omdat ze er van overtuigd zijn dat ze het kunnen. De piraat is dus behoorlijk avontuurlijk en kan goed leidinggeven en maakt makkelijk contact. Ze houden van dingen beleven. Echter hebben deze kinderen wel iets te leren om soms iets meer rekening te houden met een ander. Ze mogen ook wel  minder koppig zijn. In ieder geval zorgt de piraat ervoor dat er leiding is en dingen gerealiseerd worden.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Een poster met de piraat  met een affirmerende, handgemaakte, tekening. Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt, krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode met een quote erbij waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer.  En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Je hebt ze zowel voor de jongen als voor een meisje.  Hoe leuk is het om op je kamer, als je in je eerste element, een piraat bent zo’n poster te hebben hangen. Spreekt een andere tekening je meer aan, geen probleem. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Wil je nog meer over de weten lees dan ook onze blogs. In een aantal blogs leggen we ook met video’s zaken uit over de elementen in dit geval over de piraat maar zo komt ieder element aan de beurt.

Knappe Kanjerposter Piraat
Knappe kanjer poster piraat meisje

Een prachtige tekening van een piraat met een quote over een talent van de piraat.

 

Powered by BetterDocs