De voelspriet

De voelspriet

De voelspriet is de kinderlijke benaming voor het element water. De naam zegt het al het zijn kinderen die ontzettend goed kunnen voelen. De voelspriet is dus behoorlijk sensitief en intuïtief. Daarnaast zijn ze behoorlijk intelligent. Echter zijn ze vaak ook aan de angstige kant. Ze kunnen ook goed tegen een verandering. In ieder geval zorgt de voelspriet ervoor dat het belangrijk is om naar je gevoel te luisteren en dat is ook wat ze ons leren.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Een  poster  met een affirmerende, handgemaakte, tekening.

Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode met een quote erbij waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. De eerste poster die je hier ziet is de voelspriet.  Je hebt ze zowel voor de jongen dan ziet de poster er zo uit. Natuurlijk hebben we deze ook voor een meisje en dan ziet deze poster er zo uit. Hoe leuk is het om op je kamer, als je in je eerste element een voelspriet bent, zo’n poster  te hebben hangen. Spreekt een andere tekening je meer aan, geen probleem. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Wil je nog meer over nine star ki weten, lees dan ook onze blogs. Zo leggen we, ook met video’s, zaken uit over de elementen in dit geval over de voelspriet maar zo komt ieder element aan de beurt.

Knappe Kanjerposter Voelspriet
Knappe kanjer poster voelspriet jongen

Knappe kanjer poster voelspriet die een quote bevat met daarop een talent van de voelspriet.

Powered by BetterDocs