Een persoonlijke geboorteposter

Een persoonlijke geboorteposter

Herken je het gevoel dat je zus, beste vriendin net bevallen is en dat je weken van te voren al aan het nadenken bent over het geschikte cadeau. Eigenlijk wil je iets geven wat nuttig is maar tegelijkertijd ook leuk. Het liefst ook nog iets wat het kindje kan bewaren als het wat groter is als een soort van blijvende herinnering. Een kijkje in jezelf heeft een, zeer nieuw originele,  persoonlijke geboorteposter op naam en geboortedatum ontwikkeld met daarop de talenten van het kindje waarvoor deze poster bestemd is. Deze prachtige handgemaakte poster geeft je inzicht in het karakter van je kindje op basis van nine star ki (Chinese filosofie gebaseerd op geboortedatum). Ieder kind en ook volwassenen trouwens hebben drie elementen.

Je eerste element is je volwassen getal.

Dit getal is gebaseerd op het jaar waarin je geboren bent. Dit getal gaat over wie je bent als volwassen in essentie en daarnaast over je groeicapaciteit.

Je tweede element is gebaseerd op de maand waarin je geboren bent en is ook je kindgetal.

Dit getal leert je over hoe je met je emoties omgaat. Dit element gaat dus over hoe je je vanaf kleins af aan ontwikkelt tot volwassenen. Wat komt erop je af en hoe reageer je daarop? Omdat het ook het kindgetal zitten kinderen tussen 0-9 jaar meer in dit getal dan in het eerste element. Dus waarschijnlijk herken je bij kinderen wellicht meer van het tweede getal dan het eerste getal. Hoe ouder je wordt als kind hoe meer je naar je eerste element gaat toegroeien.

Je derde element gaat over je handelen.

Hoe pak je dingen aan en wat doe je om je doelen te bereiken?

Voor kinderen

We hebben de elementen kindernamen gegeven. De voelspriet, de hartenlief, de ideeënbus, de wereldreiziger, de piraat, de koning(in), de pretletter, de overwinnaar, en de artiest.

Op de achtergrond van de poster zie je een prachtig handgemaakte tekening van Dilys Art. Je krijgt dus eigenlijk een poster met de informatie over wie je kind in de kern is. Hoe het met emoties zal omgaan en op welke wijze dit kindje gaat handelen met dingen. Door deze talenten in een poster te zien kun je de talenten van je kind stimuleren. Dit heeft het invloed op het zelfvertrouwen van het kindje.

Bovendien is het in Jip en Janneke taal geschreven dus als het kindje ouder is het kan het ook over zijn eigen talenten lezen. Hoe leuk is het om daarna met je kind daarover het gesprek in te gaan.

Daarnaast is het voor ouders natuurlijk ontzettend fijn om gelijk na de geboorte al inzicht te krijgen in de talenten en de essentie van je kindje. De Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster is niet alleen erg leuk voor je eigen kind om later terug te lezen. Ook voor jou als ouder ga je begrijpen waar je kind goed in is en waar het blij van wordt. Denk eens wat dat met het zelfvertrouwen van jouw kind kan doen.

Dus zoek je een origineel kraamcadeau die het kindje haar hele leven kan bewaren denk dan eens aan een geboorteposter van een kijkje in jezelf.

Klik voor een Geboorteposter

Een persoonlijke geboorteposter

 

 

 

Powered by BetterDocs