De koning/koningin

De koning/koningin

De koning/koningin is de kinderlijke benaming voor het element metaal 6. De naam zegt het eigenlijk al: het zijn kinderen die visie hebben om te kunnen leiden. Ze hebben een hoge mate van verantwoordelijkheid en houden van structuur. Vaak zijn het goede ondernemers en ze zijn sociaal ingesteld en super zuiver. De koning/koningin kan goed leidinggeven. Ze houden van regels. Echter hebben deze kinderen wel iets te leren om met feedback om te gaan. In ieder geval zorgt de koning/koningin ervoor dat er structuur is.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Een poster met de koning/koningin  met een affirmerende, handgemaakte, tekening en een quote die precies bevestigt waar jouw kind goed in is of goed in kan worden. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode met een quote erbij waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Je hebt ze zowel voor de jongen dan ziet de poster er zo uit. Natuurlijk hebben we deze ook voor een meisje en dan ziet deze poster er zo uit.  Hoe leuk is het om op je kamer, als je in je eerste element, een koning/koningin bent zo’n poster te hebben hangen. Spreekt een andere tekening je meer aan, geen probleem. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Wil je nog meer over de weten lees dan ook onze blogs. In een aantal blogs leggen we, ook met video’s, zaken uit over de elementen en ieder element komt aan de beurt.

Knappe Kanjerposter Koning(in)
knappe kanjer poster koning

Een poster met een positieve quote om een talent van de koning te benadrukken.

 

Powered by BetterDocs