Kraamcadeau

Wat is een kraamcadeau?

Een kraamcadeau is wat je geeft aan kersverse ouders bij de geboorte van hun dochter of zoon. Dat doe je om het kindje welkom in de wereld te wensen en omdat het een bijzondere gebeurtenis is. Je wilt de ouders laten weten dat je blij voor ze bent. Vaak geef je dit cadeautje als je op kraamvisite gaat. Echter als je bijvoorbeeld ver weg woont of in het buitenland kun je het cadeautje ook met de post sturen.

Het leukste is natuurlijk om  iets te geven wat bijzonder is. Daarom heeft een kijkje in jezelf een kraamcadeautje gemaakt met de blauwdruk van je kind. Dit betekent dat je een poster krijgt met daarop de drie elementen volgens de nine star ki (chinese astrologie) van jouw kind.

Wat is een kijkje in jezelf kraamcadeau?

Het kraamcadeau bestaat uit een decoratieve, handgetekende, gepersonaliseerde poster met de positieve eigenschappen van je kleintje. Hierop wordt uitgelegd wie je kind is, waar het goed in is, wat het te leren heeft en wat je kunt doen om je kind beter te begrijpen en te helpen bij de ontwikkeling. Zo krijg je een speels overzicht van de natuurlijke talenten, de manier waarop je kind met emoties omgaat en hoe hij/zij in situaties kan gaan handelen.

Hoe fijn is het om vanaf het begin van je kind al te weten over welke talenten het beschikt en hoe het kindje met zijn emoties zal omgaan. Daarnaast hoe persoonlijk is dit cadeautje. Denk je niet dat iedere kersverse moeder of vader het ontzettend leuk vindt om al een cadeautje te krijgen wat de blauwdruk van het kindje weergeeft.

Daarnaast zit er een prachtige handgemaakte tekening bij van Dilys Art die gaat over het eerste element van je kind. Hoe leuk is dat in deze tijd een handgemaakte tekening in plaats van een computer gestuurd iets. Kortom voor het allerleukste kraamcadeautje dien je gewoon te shoppen bij www.eenkijkjeinjezelf.nl

 

Geboorteposter

Kraamcadeau modern

Powered by BetterDocs