Recensies

Carol heeft een uniek talent om in te voelen op mensen en heeft dat talent door training heel sterk ontwikkeld.
Ik hoefde haar bij ons eerste contact niets vertellen want ze voelde mijn situatie feilloos aan; dit blijft een heel bijzonder moment.
Vanaf het begin is ze super direct, confronterend én respectvol geweest, in mijn ogen de enige manier om vooruit te komen.
Ik kijk nu met dankbaarheid terug op een heel mooi en intensief traject met Carol en kan oprecht zeggen dat zij voor mij het verschil heeft gemaakt.

Joris

Ik liep vast met vraagstukken over mijn relatie, bepaalde vaste patronen en burnout. Een jaar  geleden ben ik met Carol Ann in contact gekomen. Daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Toeval bestaat niet zeg ik steeds vaker 

De coachingsgesprekken zijn verhelderend en duidelijk. Carol Ann is een fijne en prettige coach met veel ervaring en kennis. Een warm persoon en ze voelt goed aan wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten. Ze legt alles duidelijk uit en komt snel tot de kern. Ik heb mooie inzichten gekregen, zaken los kunnen laten en ben ook krachtiger geworden. Soms was het confronterend en moeilijk, maar het helpt je uiteindelijk op verder te komen. Een coachingsgesprek van Carol Ann zie ik als een cadeautje aan mezelf. Ik geniet van de inzichten en persoonlijke groei. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen! En gun het jezelf om te groeien.

Shanna

Nine Star ki berekeningen geven verbazend goed weer hoe je als mens in elkaar zit en waar je tegen aan loopt. Wel apart hoe iemand die je eigenlijk niet kent zoveel over jouw eigenschappen kan vertellen. Inzichten in je eigen keuzes en ontwikkelingen worden ook steeds duidelijker.
Het “puzzeltje “ begint in elkaar te vallen…..
Nu nog enkele uitdagingen aangaan ?
Debby bedankt!
Paul

Enige tijd geleden heb ik Carol Ann gevraagd om een nine star ki rapportage te maken voor mij zelf maar ook voor mijn dochter die zeer sensitief is.

Door de verkregen informatie van de nine star ki werd duidelijker waarom mijn dochter handelt zo als ze handelt en kan ik haar nu beter begrijpen en helpen. Ook bij mezelf kreeg ik meer inzicht in mijn eigen talenten en vaardigheden en ben ik nu beter in staat om grenzen aan te geven en mijn talenten in te zetten met name in mijn eigen bedrijf. Een nine star ki rapportage geeft zoveel inzicht in wie je zelf bent waar je goed in bent en wat je nog te ontwikkelen hebt. Ook kan Carol Ann met je oprichtingsdatum kamer van koophandel inzicht geven in je bedrijf en de kwaliteiten die daar bij horen in relatie tot mijn persoonlijke kwaliteiten.

Het is echt een rapportage die ik nog regelmatig erbij pak en mij heel veel duidelijkheid gegeven. Voor mijn dochter heeft Carol Ann in  persoonlijke coaching sessies het voor elkaar gekregen dat ze beter omgaat met haar sensitiviteit en dat ze minder angstig is. Kortom: Carol Ann is echt een aanrader.

Jeannette

Van Debby een 5 elementen analyse gehad. Het heeft mij mooie inzichten gegeven van hoe ik in het leven sta en hoe mensen op elkaar reageren door de elementen die ieder in zich heeft. Ze geeft duidelijk en prettig weer waarom dingen kunnen zijn, zoals ze zijn.

Natasha

Ik kwam een jaar geleden in contact met Carol. Mijn eerste ontmoeting zal ik nooit vergeten.

Vanuit mijn geboortedatum ontstonden er getallen waardoor Carol mij precies kon vertellen hoe ik in elkaar stak. Zo bijzonder!

Vanuit diverse coaching gesprekken inzichten gekregen in mijn “oude” patronen en handvatten hoe hiermee om te gaan.

Bijzonder hoe je dingen aan voelt.

Dank je wel voor alle inzichten!

Marguerita

I am very appreciative of the outcome of my work with Carol Ann. She guided me through a time of job change to understand my priorities, motivations and decisions in a most understanding, professional and expert manner.  That, with a great positive attitude. I enjoyed our sessions and am confident in the path I have taken. I would always recommend Carol Ann to anyone in need of professional coaching or counseling.

Corina

Met mijn vliegangst durfde ik nooit in een vliegtuig te stappen en ook niet in een kabelbaan etc.

Ook stilstaande vliegtuigen, hoe raar ook, ging ik echt niet in.

En dan kom je met je gezin in een situatie dat je eigenlijk een keer een vliegvakantie moet ondernemen. Zo ben ik in aanraking gekomen met Carol

Niet enkel een sessie, maar samen op naar Aviodrome, ja Carol ging mee.

Met zweet in mijn handen is het Carol gelukt om mij zover te krijgen dat ik een stilstaand vliegtuig in ging. En nu…… vliegen geen probleem en zelfs geen kabelbaan is mij hoog genoeg.

Dank Carol voor je hulp

Hennie Mensink