Stilte en de 9 persoonstypes binnen nine star ki

Wat doet stilte voor de 9 persoonstypes binnen nine star ki?

Allereerst zie je de door ons gegeven namen voor kinderen naast de benaming van het element voor een volwassene. Ieder persoonstype heeft iets anders met stilte. Wat doet stilte voor de 9 persoonstypes binnen nine star ki? We gaan ze één voor één behandelen.

De voelspriet/water 1

Het spreekwater zegt het al stille wateren hebben diepe gronden. Water 1 mensen  zijn vaak op zichzelf en tonen niet snel hun emoties. Ze houden ervan om alleen in rust dingen op een rijtje te zetten. Dit betekent dus dat de voelspriet doorgaans niet zo veel moeite zal hebben met even lekker stilte om zijn of haar heen. Deze stilte hebben ze ook nodig om hun gevoel op een rijtje te krijgen maar werkt tevens voor de ontwikkeling van hun intuïtie.

De hartenlief/aarde 2

De hartenlief/aarde 2 is erg huiselijk en erg gesteld op aanwezigheid van familie en vrienden. Dus voor jou is het belangrijk dat je regelmatig mensen om je heen hebt. Omdat andere graag in jouw gezelschap zijn vanwege jouw zorgende karakter en belangstelling is stilte voor jou wel belangrijk. Dit is voor jou de manier om even op jezelf te zijn zodat je je weer kunt opladen om er te zijn als andere weer nodig hebben. Stilte gebruik je dus heel erg om weer even bij jezelf en tot jezelf te komen.

De ideeënbus/hout 3

Jij bent van de ideeën en bent enthousiast en dat weet je ook over te brengen op anderen. Voor jou is stilte belangrijk omdat het je helpt bij je creatieve proces. Ook omdat je stressgevoelig bent is stilte belangrijk.

De wereldreiziger/hout4

Jij hebt een natuurlijke charme en houdt van gezelschap. Voor jou is de stilte belangrijk om je op te laden voor al je avonturen. Ook is de stilte belangrijk voor de ontwikkeling van je creativiteit. Ook om je emoties op een rijtje te zetten is je terugtrekken en even alleen zijn zonder lawaai handig om je emoties helder te krijgen.

De piraat/aarde 5

Jij gaat makkelijk met mensen om en bent een geboren leider. Toch vind je het ook prettig om alleen te zijn en je even in stilte terug te trekken. De stilte kan jou helpen om inzicht te krijgen in je eigen emoties. Ook om je koers uit te zetten is het fijn.

De Koning/Koningin/metaal 6

De stilte is goed voor jouw spirituele ontwikkeling. Bovendien kun jij heel goed in je eigen gezelschap zijn. Jij bent graag op je zelf om je te concentreren, je spiritueel af te stemmen en om rustig na te denken over de dingen die je de wereld wil inzetten met visie.

De pretletter/metaal 7

Jij bent van nature van veel verbinding. Jij hebt de stilte nodig om tot rust te komen, juist omdat je heel betrokken bent en conflictoplosser. Ook omdat jij de neiging hebt om het andere naar de zin te maken is rust heel belangrijk voor je. Je vindt de stilte niet altijd fijn. Ook om te zorgen dat je niet te veel in de emoties blijft hangen is stilte belangrijk voor je.

De overwinnaar/aarde 8

Stilte is voor jou belangrijk omdat jij het nodig hebt om je terug te trekken en je emoties op een rijtje te zetten. Jij hebt de stilte ook echt nodig om bij jezelf te komen. Je bent ook graag alleen daar voed je jezelf met datgene wat jij nodig hebt.

De artiest/vuur 9

Jij bent van in de belangstelling staan en het podium opzoeken. Stilte is niet echt iets voor jou. Toch is stilte wel belangrijk om op te laden, je lichaam en hersenen te laten rusten. Ook om met je emoties om te gaan is dit essentieel.

 

Wil je nu weten welk figuur/element bij jou hoort? Bereken je reeks hier.

Download e-books

Stilte en de 9 persoonstypes binnen nine star ki

 

 

 

 

Powered by BetterDocs