De ideeënbus

De ideeënbus

De ideeënbus is de kinderlijke benaming voor het element hout 3. De naam zegt het al: het zijn kinderen die ontzettend veel ideeën hebben en het leuk vinden om te brainstormen daarover. De ideeënbus is dus behoorlijk creatief en houdt van het bedenken als een soort van uitvinder. Echter hebben deze kinderen wel iets te leren over dat andere kinderen ook ideeën kunnen hebben. En dat het niet altijd op hun manier kan. In ieder geval zorgt de ideeënbus ervoor dat er voor dat er ontwikkeling is en dat er nieuwe ideeën de wereld inkomen.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind. Dit is gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode en daarbij komt een quote waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Je hebt ze zowel voor de jongen dan ziet de poster er zo uit. Natuurlijk hebben we deze ook voor een meisje en dan ziet deze poster er zo uit. Hoe leuk is het om op je kamer, als je in je eerste element een ideeënbus bent, zo’n poster te hebben hangen. Spreekt een andere tekening je meer aan, geen probleem. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Wil je nog meer over nine star ki weten, lees dan ook onze blogs. Soms leggen we ook, met video’s, zaken uit over de elementen. Zo komt ieder element aan de beurt.

 

Knappe Kanjerposter Ideeënbus

Powered by BetterDocs