De pretletter

De pretletter

De pretletter  is de kinderlijke benaming voor het element metaal 7. De naam zegt het al: het zijn kinderen die pret willen hebben, ze kunnen genieten. Ook kunnen ze goed bemiddelen bij conflicten.  De pretletter kan goed leidinggeven. Ze houden van regels. Echter hebben deze kinderen wel iets te leren om met feedback om te gaan. In ieder geval zorgt de pretletter ervoor dat er pret en gezelligheid is.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Een poster met de pretletter met een affirmerende, handgemaakte, tekening en een quote die precies bevestigt waar jouw kind goed in is of goed in kan worden. Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt, krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode met een quote erbij waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen. Hoe leuk is het om op je kamer, als je in je eerste element, een pretletter bent zo’n poster te hebben hangen. Je hebt ze zowel voor de jongen als voor een meisje.

Wil je nog meer over de weten lees dan ook onze blogs. Ook in een aantal blogs leggen we, soms met video’s, zaken uit over de elementen in dit geval over de pretletter maar zo komt ieder element aan de beurt.

Ga naar de shop!

 

Knappe kanjer poster pretletter jongen

Een poster met een positieve quote om het talent van de pretletter te benadrukken.

 

Powered by BetterDocs