De artiest

De artiest

De artiest is de kinderlijke benaming voor het element vuur 9. De naam zegt het al het zijn kinderen die passievol zijn en graag in belangstelling staan en vooral op het podium. De artiest kan goed communiceren. Ze houden van aandacht. Echter hebben deze kinderen wel iets te leren om af en toe niet te fel te zijn. Hoe leuk is het om, als je in je eerste element een artiest bent, zo’n poster op je kamer te hebben hangen.

Je hebt ze zowel voor de jongen dan ziet de poster er zo uit. Natuurlijk hebben we deze ook voor een meisje en dan ziet deze poster er zo uit.

Wil je nog meer over o.a. nine star ki weten, lees dan ook onze blogs. Soms leggen we ook met video’s zaken uit over de 5 elementen en de 9 persoonstypes.  In dit geval over de artiest maar zo komt ieder element aan de beurt.  In ieder geval zorgt de artiest ervoor dat iedereen geamuseerd wordt.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Een poster met de artiest met een affirmerende, handgemaakte, tekening. Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt, krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode met een quote erbij waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Spreekt een andere tekening je meer aan, geen probleem. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Ga naar de shop!
Knappe kanjer poster artiest jongen

Een prachtige tekening van een artiest met een quote over een talent van de artiest.

 

Knappe kanjerposter Artiest

Powered by BetterDocs