Onzekerheid bij de koning(in)/metaal 6

Onzekerheid bij de koning(in)/metaal 6

Onzekerheid bij de koning(in)/metaal 6. Wij gebruiken bij metaal 6 de term koning/koningin voor kinderen bij nine star ki. Alles wat we dus over de koning(in) schrijven geldt dus ook voor volwassen die als hoofdelement metaal 6 hebben. Op onze site kun je bij bereken je reeks je drie elementen berekenen. Het eerste getal is je volwassen getal, vertelt iets over je potentieel. Je tweede getal is je kindgetal en het getal dat je vertelt hoe je met emoties omgaat. En het derde getal is het getal dat iets zegt over je manier van handelen en communiceren. Omdat kinderen de eerste 9 jaar zeker meer in hun kindgetal zitten kan deze uitleg gelden wanneer je eerste of je tweede getal koning of koningin is.

Waarom die onzekerheid

De onzekerheid bij de koning/koningin omdat je de lat voor jezelf hoog legt. Dit doe je niet alleen voor jezelf maar ook voor de ander. Deze kan dan met feedback komen hetgeen je niet altijd kan plaatsen omdat je nogal zwart wit kan denken. Feedback ontvangen vind je zo en zo lastig. Echter als de feedback terecht is kan dit lastig zijn. Daarnaast ben jij van de confrontaties waardoor mensen je niet begrijpen. Ook dat kan zorgen voor dat je je begrepen voelt. komt vaak doordat ze het gevoel hebben dat andere ze zien niet voor wie ze zijn Van nature ben je niet echt onzeker maar als je niet goed behandelt wordt komt dat bij jou heel hard binnen. Dit kan ook leiden tot onzekerheid. Ook het feit dat je niet graag om hulp vraagt geeft ook een vorm aan van niet afhankelijk zijn omdat je bang bent daarin toch teleurgesteld te worden en je moeite kunt hebben met veranderingen. Daarom wil je graag zelf de controle in handen hebben om extra zekerheid in te bouwen. Onzekerheid neemt ook toe als iemand de controle van je wil afnemen. Dit is ook 1 van de redenen dat je moeite hebt met autoriteit.

Wat te doen?

Eigenlijk heb je voor uit je onzekerheid te komen te kijken naar soms je stugge houding en niet openstaan voor de visie van de ander. En door in te gaan zien als je de controle een keer niet hebt dat gewoon veel dingen gewoon doorgaan. Ook iets minder confronteren en iets minder je hart op de tong zorgt er ook voor dat je meer begrepen wordt. Echter heb je wel visie en daar mag je aan de andere kant ook gebruik van maken maar wel openstaan voor de ideeën van anderen. Zekerheid haal je ook uit de structuur die jij goed weet aan te brengen.

Coaching

 

Powered by BetterDocs