Gepersonaliseerd cadeau voor een baby

Gepersonaliseerd cadeau voor een baby

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau voor een baby is het leuk om weer eens wat anders te doen. Iedereen kent het kinderbestek met naam of een voorleesboek. Wij denken dat het tijd wordt voor nog iets persoonlijkers. Iets wat echt iets zegt over wie het kindje in essentie is. Dus een gepersonaliseerd cadeau voor een baby maar dan wel met een unieke inhoud die iets zegt over de talenten van het kindje. Een prachtige poster met de blauwdruk van je kind. Een gepersonaliseerde poster met een prachtige tekening en daarin beschreven wie je kind in zijn of haar blauwdruk is. Dit is op basis van de 3 elementen die het heeft volgens de Nine Star Ki methode (oudste vorm van astrologie uit China).

Talenten vanaf geboorte

Weten jullie dat 88 procent van de talenten van je kind al vastliggen bij de geboorte. Dan is het toch vreselijk handig om vanaf het begin op basis van de geboortedatum te weten welke talenten bij je kindje horen. Nine star ki is een van de oudste vormen van astrologie op deze wereld. Je negen sterren horoscoop geeft aan hoe jouw levensenergie verloopt. Je jaargetal of volwassen getal staat voor je innerlijke drive en voor je volwassen getal. Wat beweegt jou. Je tweede getal staat voor je kindgetal en hoe je met emoties omgaat. Je derde element en getal gaat over hoe je handelt in het leven en de wijze waarop je communiceert. Dit is ook een astrologische vorm die heel dicht bij de natuur staat. Het is mede gebaseerd op de seizoenen van het jaar. Deze astrologie vorm laat je zelf veel beter kennen. Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerd cadeau voor een baby te kopen in de vorm van een kraamcadeau of een kindercadeau of een rapportage.

Bedenk even hoeveel voordeel je kind heeft als het vanaf het begin al aan gestimuleerd wordt in de talenten van het kindje. Nog belangrijker is dat het kindje dingen doet waar het goed in is en daardoor het vaak ook leuk vindt. Juist kinderen hebben bevestiging nodig en zelfvertrouwen bouw je op door dingen te doen die in de lijn van je talenten liggen. Daarmee help je je kind en bouw je zelfvertrouwen. Daarom zijn onze cadeautjes echt een unieke kans en een ontzettend leuk cadeau voor een baby en zeker omdat het ook allemaal gepersonaliseerd is en het niet persoonlijker kan dan een blauwdruk of een rapportage van het kindje waar je dit voor wil kopen.

 

Geboorteposter

Gepersonaliseerd cadeau voor een baby

Powered by BetterDocs