De wereldreiziger

De wereldreiziger

De wereldreiziger  is de kinderlijke benaming voor het element hout 4. De naam zegt het al: het zijn kinderen die ontzettend veel  willen reizen en avonturen willen beleven en daar dan ook over willen schrijven. De wereldreiziger is dus behoorlijk creatief en kan ook behoorlijk goed communiceren, Ze houden van vrijheid. Echter hebben deze kinderen wel iets te leren om soms minder impulsief of koppig te zijn. In ieder geval zorgt de wereldreiziger ervoor dat we leren van andere culturen en uitstapjes.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt, krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind. Dit is gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode met een quote erbij waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Je hebt ze zowel voor de jongen dan ziet de poster er zo uit. Natuurlijk hebben we deze ook voor een meisje en dan ziet deze poster er zo uit.  Hoe leuk is het om op je kamer als je, in je eerste element, een wereldreiziger bent zo’n poster te hebben hangen. Spreekt een andere tekening je meer aan, geen probleem. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Wil je nog meer over de weten lees dan ook onze blogs. In een aantal blogs leggen we ook met video’s zaken uit over de elementen in dit geval over de wereldreiziger maar zo komt ieder element aan de beurt.

 

knappe kanjer poster wereldreiziger meisje

Een poster om een talent van de wereldreiziger te benadrukken.

 

Knappe Kanjerposter Wereldreiziger/button]

Powered by BetterDocs