De overwinnaar

De overwinnaar

De overwinnaar kan goed leidinggeven. Ze houden van regels. Echter heeft dit kind wel iets te leren om met feedback om te gaan. In ieder geval zorgt de overwinnaar ervoor dat dingen goed onderzocht worden. Hoe leuk is het om, als je, in je eerste element, een overwinnaar bent, zo’n poster op je kamer te hebben hangen.

De overwinnaar  is de kinderlijke benaming voor het element aarde 8. De naam zegt het al het zijn kinderen die prestatiegericht zijn, kennisgericht zijn en veel dingen onderzoeken. De knappe kanjer poster is speciaal bedoeld om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je hebt ze zowel voor de jongen dan ziet de poster er zo uit. Natuurlijk hebben we deze ook voor een meisje en dan ziet deze poster er zo uit.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt, krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode.  Een poster met de overwinnaar met een affirmerende, handgemaakte, tekening en een quote die precies bevestigt waar jouw kind goed in is of goed in kan worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Of wanneer een andere tekening je meer aanspreekt, dan kan dat natuurlijk ook. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen. Wil je nog meer over nine star ki weten lees dan ook onze blogs. Met video’s leggen we ook zaken uit over de elementen, in dit geval over de overwinnaar, maar zo komt ieder element aan de beurt.

Ga naar de shop!
Knappe kanjer poster overwinnaar meisje

Knappe kanjer poster overwinnaar die een quote bevat met daarop een talent van de overwinnaar.

 

Powered by BetterDocs