Wat is een blauwdruk cadeautje?

Wat is een blauwdruk cadeautje?

Kun je je daar iets bij voorstellen? Ieder mens is uniek, elk individu heeft een ander persoonlijkheid. Je hebt bij je geboorte bepaalde karakter eigenschappen en talenten die samen jouw unieke persoonlijkheid vormen. Dat noemen we je blauwdruk.

Vanaf je geboorte krijg je talenten mee die je ook niet meer kunt verliezen, je kunt ze hooguit een tijdje door persoonlijke omstandigheden parkeren. Echter ongeacht wat er in je leven gebeurd kun je die ieder moment weer gaan gebruiken. Uiteraard leren we vanaf dag 1 ons aan te passen aan onze opvoeders en krijgen we regels mee. Deze regels zijn er om je te beschermen tegen de maatschappij en dat is zeker nodig. Tegelijkertijd zorgt het er helaas ook voor dat je steeds verder afdrijft van wie je in de kern in je blauwdruk bent.

Blauwdruk cadeautjes zijn karakterinzichtelijk

Daarom richt www.eenkijkjeinjezelf.nl zich om ouders te helpen kinderen zo dicht mogelijk bij hun essentie op te laten groeien. Hierdoor blijf je dichter bij jezelf, doe je vaker de dingen die bij je passen en doorgaans maakt dat je gelukkiger bent en minder zorgen met je meeneemt. Daarom hebben wij een kraamcadeautje ontwikkeld die helemaal ingaat op wie jij in je blauwdruk bent aan de hand van een Chinese astrologische methode nine star ki. Dit cadeautje vertelt iets over wie je bent in essentie, hoe je omgaat met je emoties en hoe je handelt.

De unieke karaktereigenschappen en de talenten die je vanaf je geboorte hebt meegekregen noemen we blauwdruk

De kunst is om dicht bij je blauwdruk te blijven. Daarom is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in wie je in je blauwdruk bent. Stel je voor wat een voorsprong je hebt als je vanaf je begin al weet waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Dan wordt het mogelijk om dichter bij je blauwdruk te blijven. Hoe dichter je bij je essentie kunt blijven hoe dichter je bij je kern blijft zoals je geboren bent. Als je soms even in je essentie zit voelt dat als thuiskomen in je zelf.

Geboorteposter

 

Wat is een blauwdruk cadeautje?

Wat is een blauwdruk cadeautje?

Powered by BetterDocs