Onzekerheid bij de artiest/vuur9

Onzekerheid bij de artiest/vuur9

Wij gebruiken bij vuur 9 de term artiest bij kinderen binnen de  nine star ki. Alles wat we dus over de artiest schrijven, geldt dus ook voor volwassenen die als hoofdelement vuur 9 hebben. Op onze site kun je bij bereken je reeks je drie elementen berekenen. Het eerste getal is je volwassen getal, vertelt iets over je potentieel. Het tweede getal is je kindgetal en het getal dat je vertelt hoe je met emoties omgaat. En het derde getal is het getal dat iets zegt over je manier van handelen en communiceren. Omdat kinderen de eerste 9 jaar zeker meer in hun kindgetal zitten kan deze uitleg gelden voor zowel als je eerste of je tweede getal de artiest/vuur 9 is. Ook is er sprake van onzekerheid bij de artiest/vuur9.

Artiest/vuur9

De artiest/vuur 9 kan niet zo goed met feedback omgaan.  Dan trek je terug en sta je niet open. Dat kan je onzeker maken want jij bent van op het podium staan. Je houdt van in de belangstelling staan en applaus ontvangen. Als je dus te horen krijgt dat iemand het niet met je eens is word je diep geraakt en dat kan onzeker maken. Ook kan dat boos maken want je bent erg temperamentvol. Je kunt slecht omgaan met negativiteit, je wil het graag positief zien. Het probleem is echter dat je zelf ook behoorlijk last kan hebben van negatieve uitingen bij stressvolle momenten. Zeker als de stress lang aanhoudt. Ook kun je snel je eigen mening geven en die is niet altijd goed doordacht. Dat kan soms ook voor lastige situaties zorgen. Dankzij je goede communicatie skills  weet je hier wel vaak goed weet uit te komen maar die je af en toe ook onzeker kunnen maken.

Wat kun je doen om die onzekere momenten om te buigen?

Allereerst je passie volgen je bent vurig van aard en je passie volgen maakt je blij. Daarnaast is het voor jou ook goed om regelmatig in de belangstelling te staan. Daar word je blij van. Ook applaus ontvangen voor de dingen die je doet maken je zeker. Van nature ben je optimistisch ingesteld en speelt onzekerheid doorgaans geen grote rol behalve als je uit balans bent. Omdat je heel goed bent in je emotionele binnenwereld en ook goed kunt communiceren is dat ook de weg eruit. Zorgen voor afwisseling en verandering zorgen ook dat je beter in je vel zit. Vooral creatief bezig zijn en je als een echte artiest in de belangstelling staan zijn voor jouw welzijn heel belangrijk.

artiest

De artiest wordt gelinkt aan het element vuur.

Klik hier Download onze waardevolle cadeaus

Powered by BetterDocs