Geboorteposter Nunspeet

Geboorteposter Nunspeet

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeautje voor een pasgeborene in Nunspeet? Dan zijn er natuurlijk best veel mogelijkheden. Zeker omdat er diverse winkels in Nunspeet zijn met babyspullen. Toch denken wij dat wij iets ontwikkeld hebben wat super bijzonder is. Het is online te bestellen en daarnaast af te halen in Nunspeet. Een prachtige geboorteposter met daarin de talenten van jouw kindje erop. Dus eigenlijk een blauwdruk van de talenten van jouw kindje weergegeven in een prachtige poster voorzien van een handgemaakte tekening. Deze poster is gebaseerd op je geboortedatum aan de hand van nine star ki (Chinese filosofie). Dus denk dan aan een geboorteposter Nunspeet.

Waarom een geboorteposter

Het is een unieke poster en alleen bij ons verkrijgbaar. Je kind heeft op basis van nine star ki 3 elementen en van al deze drie elementen krijg je de belangrijkste talenten op deze prachtige poster voorzien van een tekening die iets zegt over het talent van je kind weergegeven. Op deze manier krijg je een prachtige blauwdruk van je kind met op 3 niveaus de talenten van je kind.  Naast dat het een prachtige decoratie voor de slaapkamer van het kindje is, is het ook gewoon vreselijk leuk en handig om dit inzicht al heel jong te hebben. Het mooie van de handgemaakte tekening is dat de emotie ook veel beter overkomt. Het is natuurlijk ook leuk dat je een prachtige poster hebt die als uitgangspunt gebruikt kan worden om als je kind wat ouder is om over haar of zijn talenten te kunnen praten. Daarnaast kun je niet vroeg beginnen om de talenten van je kind te ontwikkelen en te zorgen dat je kind zo dicht mogelijk bij haar of zijn essentie blijft.

Hoe fijn is het als je kunt sturen op de talenten van je kind en nog belangrijker weten waar je kind plezier in heeft zodat je kind dicht bij zijn eigen kern blijft.  Ook is het een prachtige manier om het zelfvertrouwen van je kind op te bouwen. Uiteraard kun je er ook een lijst bestellen zodat deze totaal al ingelijst bij je thuis bezorgd wordt. Deze posters worden in Nunspeet gemaakt. Dus is het ook mogelijk om de poster op afspraak af te halen. Zo heb je geen verzendkosten. Naast de poster krijg je uiteraard een uitleg over nine star ki. En op de voorkant nogmaals de tekst van de poster. Dit zodat je deze eventueel ook in een fotoboek kunt bewaren.

Ga naar de shop

Kindercadeau

Uiteraard kun je de geboorteposter ook bestellen voor een  kindje wat al wat ouder is. Omdat de cyclus van nine star ki 9 jaar is maken we de posters  voor kinderen tussen 0 en 9 jaar. Daar zijn de teksten dus ook op geschreven. We hebben getracht om het zo veel mogelijk in Jip en Janneke taal te beschrijven zodat het kind als het wat ouder is het ook zelf kan lezen.

Geboorteposter Nunspeet

Powered by BetterDocs