Heb je je eigen routekaart ook nog niet helemaal gevonden?

Voel jij je wel eens onzeker? Ongetwijfeld – heel menselijk immers. Dan is het heel handig om wat meer inzicht te krijgen in jezelf: waar ben je van nature goed in? Hoe ga je om met je emoties? Wat kun je doen om te ontwikkelen waar je nog minder goed in bent en hóe pak je ingewikkelde situaties het beste aan?

De volwassenenrapportage geeft antwoorden op basis van de Nine Star Ki-methode. Het geeft je inzicht in je talenten en je valkuilen. Daardoor kun je je eigen onzekerheid veel beter ondervangen. Je krijgt tools om dingen waar je niet goed in bent, toch te ontwikkelen. Dat geeft ruimte! En zekerheid over jezelf.

Deze rapportage sluit aan bij de kindrapportage. Maar ook als je alleen een rapportage voor jezelf afneemt, zul je positieve effecten merken in je relatie met je kind. Jouw zelfvertrouwen en zelfkennis gaat erop vooruit, en dat heeft zijn weerslag op jullie samen, jij en je kind. Als je zelf zeker bent en weet wie je bent en wat je wil straal je dat uit. Je kind kopieert jouw gedrag dus dat effect kan groot zijn.

rapportage volwassene

Bestel deze waardevolle rapportage, met of zonder toelichtingsconsult, om er nog veel meer uit te halen in je leven. Consult is telefonisch af te spreken en kan zowel live als online.

Geboorterapportage volwassene

  • Een prachtige rapportage met de talenten van jouw elementen
  • Voorzien van prachtige tekeningen handgemaakt op basis van je elementen Nine Star Ki ( Chinese filosofie op basis van geboortedatum)
  • Inzichten in de talenten, ontwikkelingsmogelijkheden en adviezen om je te helpen de natuurlijke eigenschappen/talenten te stimuleren
  • Informatie over Nine Star Ki zodat je ook begrijpt hoe dingen werken
  • Gepersonaliseerd op naam en geboortedatum en voorzien van advies wat je kunt doen om de niet aanwezige elementen te stimuleren
  • Snelle levering van deze rapportage doorgaans binnen 2 dagen geleverd
  • Van iedere verkoop gaat er een deel naar een goed (kinder)doel, dus daar draag JIJ aan bij

.