Wat is een zelfvertrouwen poster?

Wat is een zelfvertrouwen poster?

Heel veel kinderen zijn onzeker en zich vaak niet bewust welke talenten nu echt bij ze horen. Die onzekerheid kan diverse oorzaken hebben. Het kan zijn dat ze iets meegemaakt hebben waardoor ze onzeker zijn bijvoorbeeld het overlijden van een ouder, een scheiding, geen aansluiting op school, en zo zijn er nog veel meer zaken te noemen waar een kind onzeker over kan zijn. Ook zijn kinderen vaak nog niet bewust van hun aanwezige talenten.

Zeker in deze tijd waar kinderen aan veel meer prikkels blootgesteld worden dan vroeger kan het lastig zijn om je zelfvertrouwen te vergroten.

Inzicht in wie je bent

Gedachten bepalen uiteindelijk hoe je voelt en die zijn gerelateerd aan wat je meemaakt. Daarom is het heel belangrijk om al heel vroeg inzicht in je talenten te hebben. Door een uniek talent van jou, op basis van je geboortedatum, in een poster te verwerken, krijg je iedere keer als je naar de poster kijkt bevestiging van jouw talent.  Deze gedachte over je talent werkt stimulerend voor je zelfvertrouwen. Bovendien is deze poster een prachtig uitgangspunt om regelmatig over je talenten te praten. Weliswaar staat er 1 talent op de poster en ouders kunnen dit als uitgangspunt nemen om het kind te laten nadenken waar het nog meer goed in is. De poster is naast een quote met je talent erop geciteerd ook voorzien van een prachtige tekening. Deze tekening is handgemaakt waardoor de emotie van de afbeelding voelbaar is en vaak een glimlach op je gezicht tovert. Uiteraard is het mogelijk om er een lijst bij te bestellen zodat de poster volledig ingelijst is en je deze alleen nog maar aan de muur hoeft te hangen. Vervolgens kan je kind er dan iedere dag naar kijken, door de tekening wordt de creativiteit van je kind gestimuleerd. De quote bevestigt jouw kind in het talent waar het goed in is en zet tot nadenken aan. Het helpt om het zelfvertrouwen van je kind te stimuleren en te helpen ontwikkelen.

Keuze voor aanwezig talent of talent dat je wil aanmoedigen

Ouders kunnen ervoor kiezen om een poster uit te zoeken die bij de elementen vanuit de leer van nine star ki (Chinese astrologie) bij het kind horen of juist een poster te kiezen met een talent wat niet in de reeks van het kindje zit. Op deze manier een talent stimuleren wat ontwikkeld mag worden. Een voorbeeld hiervan is dat een verlegen kind bijvoorbeeld een poster krijgt wat gaat over je zelf laten zien en communiceren kan aanzetten tot het proberen om in eerste instantie in huiselijke kring wel een keer zijn of haar podium te pakken. De naam die wij gegeven hebben aan deze poster is knappe kanjer poster.

Wat is een zelfvertrouwen poster?

Wil jij ook zo’n poster Poster Assortiment

 

Powered by BetterDocs