Wat is een gepersonaliseerd cadeautje?

Wat is een gepersonaliseerd cadeautje

Een gepersonaliseerd cadeautje is een geschenk waar iets persoonlijks van de ontvanger op staat. Dit kan zijn een naam of een geboortedatum. Het gaat er in ieder geval om dat het iets persoonlijk is wat niet aan een ander behoort. Dus een voornaam en of achternaam of je geboortedatum een foto van je kind is dus ook iets wat gepersonaliseerd is.

Het leuke van gepersonaliseerde cadeaus is dat het echt iets persoonlijk is. Het is iets unieks omdat het verbonden is aan diegene waar het cadeau voor is. Dit zorgt ervoor dat je echt iets geeft waarbij de ander gelijk de verbinding voelt omdat je iets heel persoonlijks hebt geregeld. Het andere voordeel van een gepersonaliseerd cadeau is dat mensen het ook niet zo snel weggooien. Dit hangt natuurlijk wel van het product af. Als het om een pyjama gaat en je kind groeit eruit, is de kans dat je het bewaard minder groot dan als het een poster is met de talenten van je kind. Dan heeft het nog meer waarde omdat het inhoudelijk iets zegt en dat maakt het gepersonaliseerde cadeau nog veel waardevoller.

Een kijkje in jezelf heeft verschillende gepersonaliseerde producten op haar website: www.eenkijkjeinjezelf.nl

Wij vinden het belangrijk dat onze cadeautjes ook echt een bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen van het kind. Onze cadeautjes zorgen er dus altijd voor dat er iets persoonlijks in staat zoals de talenten van een kind of een quote met 1 talent van een kind.

Al onze producten zijn ook voorzien van een prachtig handgemaakte tekening van Dilys Art. Dit zijn dus ook de cadeautjes die je lang bewaard zeker als de kwaliteit goed is. Bij onze producten hebben wij ook gebruik gemaakt van papier dat meer dan 60 jaar de kleuren vasthoudt (pH neturaal). Dus dat betekent dat als je met de geboorte een gepersonaliseerd cadeautje krijgt, de kans groot is dat het er nog net zo uit ziet wanneer je met pensioen gaat.

Er is 1 nadeel aan een gepersonaliseerd cadeautje. Meestal kun je het niet retourneren omdat het persoonlijk is. Dus bedenk wel goed dat het doorgaans niet te retourneren is.

Wat is een gepersonaliseerd cadeautje?

Powered by BetterDocs