Onzekerheid bij de pretletter/metaal7

Onzekerheid bij de pretletter/metaal7

Onzekerheid bij de pretletter/metaal7. Wij gebruiken bij  metaal 7 de term pretletter bij kinderen bij nine star ki. Alles wat we dus over de  piraat schrijven geldt dus ook voor volwassen die als hoofdelement metaal 7 hebben. Op onze site kun je bij bereken je reeks je drie elementen berekenen. Het eerste getal is je volwassen getal en vertelt iets over je potentieel. Het tweede getal is je kindgetal en het getal dat je vertelt hoe je met emoties omgaat. En het derde getal is het getal dat iets zegt over je manier van handelen en communiceren. Omdat kinderen de eerste 9 jaar zeker meer in hun kindgetal zitten kan deze uitleg gelden voor zowel als je eerste of je tweede getal de pretletter/metaal 7 is.

De pretletter

Metaal 7 lijkt doorgaans heel optimistisch. Ook heb je een hoge mate van gevoeligheid en luister je graag naar anderen.  Als je niet lekker in je vel zit kun je de neiging tot depressief gedrag vertonen. Die depressieve kant kan je onzeker maken. Het feit dat anderen vaak denken dat door het optimistische gedrag en het makkelijk communiceren, alles lukt, kan jaloezie opleveren. Ook die jaloezie kan maken dat je je terugtrekt en uit je essentie gaat. Dan kun je onzeker worden. Daarnaast zie je er goed uit en als er iets gebeurt waardoor dat niet kan voel je je niet prettig en word je onzeker. Uiterlijk en er goed uitzien zijn namelijk belangrijk voor je. Ook als dingen niet gaan zoals jij van te voren bedacht had kan dat onzekerheid opleveren.

Tips

Voor jou is het belangrijk om te blijven luisteren naar je eigen gevoel. Je gevoeligheid is namelijk heel erg goed ontwikkeld. Ook is het belangrijk voor jezelf vertrouwen. Daarnaast is het belangrijk dat je opvoeders zorgen voor een stabiele omgeving zodat je je terug kan trekken en uitrusten in deze omgeving. Ook dat je opvoeders zorgen dat jij ook aan de beurt komt omdat je je makkelijk aanpast en gevoelig bent voor de emoties van anderen. Dit betekent dus dat je opvoeders daar je ook een beetje in kunnen begeleiden als je kind bent en als je volwassen bent dat je daarop moet letten. Daarnaast is het voor jou belangrijk dat je  vertrouwen krijgt als je een opdracht uitvoert, je start namelijk wat langzamer maar je maakt het wel af. Dat dit duidelijk is voor je omgeving. Een beetje begeleiding daarin om structuur en discipline aan te brengen is wel handig voor jou.

 

download e-books

Powered by BetterDocs