De hartenlief

De hartenlief

De hartenlief is de kinderlijke benaming voor het element aarde 2. De naam zegt het al: het zijn kinderen die ontzettend veel liefde geven en goed voor anderen zorgen. Daarnaast zijn ze behoorlijk goed in organiseren en samenwerken. Echter hebben hartenlief kinderen ook een enorme behoefte aan veiligheid. In ieder geval zorgt de hartenlief ervoor dat er voor anderen gezorgd wordt, knuffels uitgedeeld worden en dat er samengewerkt wordt.

Knappe kanjer poster

Ontdek de knappe kanjer poster. Er zijn 18 prachtige positieve gepersonaliseerde knappe kanjer posters op naam. Een poster met de hartenlief met een affirmerende, handgemaakte, tekening. Als je dit knappe kanjer poster cadeautje koopt, krijg je een prachtige tekening van het persoonlijkheidsfiguur van jouw kind. Dit is gebaseerd op de Chinese Nine Star Ki methode en met een quote erbij waar het kind goed in is of in wil worden. Dit levert een bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kind, iedere dag weer. En je gaat echt heel blij worden van de tekening die je kind iedere dag te zien krijgt. Je hebt ze zowel voor de jongen dan ziet de poster er zo uit. Natuurlijk hebben we deze ook voor een meisje en dan ziet deze  poster er zo uit. Hoe leuk is het om op je kamer, als je in je eerste element een hartenlief bent, zo’n poster  te hebben hangen. Spreekt een andere tekening je meer aan, geen probleem. Want wanneer je een ander persoonlijkheidsfiguur kiest op basis van de quote dan stimuleer je je kind om ook dat talent te ontwikkelen.

Wil je nog meer over de hartenlief weten lees dan ook onze blogs. Soms leggen we, in een aantal blogs, ook met video’s zaken uit over de elementen. Ieder element komt aan de beurt.

Knappe Kanjerposter Hartenlief
een webshop vol geluk

Een poster met een positieve quote om een talent van de hartenlief te benadrukken.

 

Powered by BetterDocs