Ben jij klaar om je kind beter te leren begrijpen?

En het werkelijk datgene te geven wat het kind nodig heeft en eigenlijk vanaf de geboorte al weet?

Herken je het volgende?

* Dat je je als ouder wel eens onzeker kunt voelen omdat je je kind toch niet zo goed begrijpt, niet goed weet wat het nodig heeft.

* Of dat je werkelijk zou willen weten waar het talent van je kind ligt. Handvatten wil krijgen voor de zaken waar je kind minder goed mee omgaat.

* Dat je gek wordt van het gehuil van je baby en je geen idee hebt hoe daar mee om te gaan terwijl de luier verschoond is, het kindje eten heeft gehad en er dus voor jouw gevoel niets is waarom het nog zou kunnen huilen.

 

* Dat je niet weet om te gaan met het feit dat je kind jou niet vertelt wat er speelt terwijl je ziet en voelt dat er wat is.

* Dat je niet begrijpt waarom je kind moeite heeft met aandacht bij de les houden en derhalve achter kan komen te liggen.

kind rapportage

Dan hebben wij goed nieuws. Aan de hand van de geboortereeks van jouw kind geven we je uitleg over de belangrijkste kenmerken van wie je kind in zijn/haar kern is. Welke talenten het heeft en hoe je daar het best mee om kunt gaan. Dit alles is gebaseerd op de oudste vorm van astrologie uit China genaamd nine star ki. Ieder kind wordt geboren op een bepaalde datum en deze datum geeft vanuit nine star ki 3 elementen mee aan jouw kind. Deze elementen kunnen jou, als ouder, veel informatie geven over jouw kind.

Op basis van deze geboortedatum kun je een rapport ontvangen over jouw kindje. Dit rapport geeft informatie over diens kernkwaliteiten, diens talenten en ook bij de kwaliteiten die nog verder ontwikkeld kunnen worden, de groeimogelijkheden. Het geeft jou, als ouder, houvast en tips over hoe je bepaalde dingen kunt stimuleren.
Onze visie is dat het voor ieder kind van groot belang is om zo jong mogelijk contact en kennis te krijgen van zijn of haar elementen (lees kwaliteiten) zodat het zijn/haar echte potentie al met de paplepel krijgt ingegoten. Hierdoor zal jouw kind veel stabieler opgroeien, meer begrepen worden en evenwichtiger door het leven gaan en zo kunnen uitgroeien tot een stabiele volwassene.

Hoe mooi is het als je als ouder gelijk begrijpt waarom een kind iets doet. Hoe makkelijk is het om te weten waar het goed in is en waar het jouw steuntje in de rug nodig heeft. Wij geloven in het feit dat jij als ouder hier een grote rol in kunt spelen. Wanneer je jouw kind kunt laten zijn wie het is en ziet dat het een uniek persoon is. Twee kinderen in één gezin hebben dus ook niet dezelfde aanpak nodig maar moeten juist geholpen worden in hun unieke zijn en te voelen dat dat helemaal oké is. De maatschappij en ook het onderwijs willen graag dat ieder kind door hetzelfde trechtertje kan maar volgens ons gaat het daar juist vaak fout. Ander kind, andere behoeftes, andere aanpak. We zien tegenwoordig veel depressieve jonge kinderen die niet begrepen worden.

Nine Star Ki geeft jou de blauwdruk van je kind en daarmee ook de kennis om die vaardigheden die het wat minder goed beheerst te aanvaarden. Zodat het daaraan kan werken op een speelse manier.

Geboorterapportage 0-9 jaar

  • Een prachtige geboorterapportage met de positieve eigenschappen/talenten van het kind en handgemaakte tekeningen  van de 3 elementen van het kindje
  • Gepersonaliseerd op naam en geboortedatum
  • Tekeningen zijn geassocieerd met het persoonlijkheidsfiguur van het kind o.b.v. Nine Star Ki ( Chnese filosofie op basis van geboortedatum)
  • Van alle drie de persoonlijkheidsfiguren van het kind een samenvatting van de aanwezige talenten
  • Inzichten in de talenten, ontwikkelingsmogelijkheden en adviezen wat ouders kunnen doen om het kind te helpen en de natuurlijke eigenschappen van het kindje te stimuleren
  • Als het kindje ouder is ook leuk als startpunt om over de talenten van je kindje te praten en waar het kind zich nog graag wil ontwikkelen
  • Super origineel en persoonlijk geschenk die bij het ontwikkelen van je kindje ook het zelfvertrouwen kan stimuleren
  • Geschreven in Jip en Janneke taal zodat het kind op een bepaalde leeftijd het ook zelf kan lezen
  • Snelle levering van deze rapportage doorgaans binnen 2 dagen geleverd.
  • Van iedere verkoop gaat er een deel naar een goed (kinder)doel, dus daar draag JIJ aan bij

.