Nine star ki en relaties

Nine star ki en relaties

Wanneer je naar Nine Star Ki en relaties kijkt, dan zie je dat ieder figuur/element anders in een relatie staat. Zoek hieronder jouw figuur/element.

de voelspriet/water 1

Het water element is gevoelig  en je bent sensueel aantrekkelijk. Je houdt van hartstochtelijke seks. Ondanks dat de buitenwereld denkt dat je wat afstandelijk bent kun je in relaties de diepe verbinding aangaan. Ook ben je in staat heel goed zaken aan te voelen. Als je eenmaal in de relatie zit ben je toegewijd en liefdevol.

de hartenlief/aarde 2

In de liefde ben jij veel zorgend en dat kan soms ook te veel zijn voor je partner. Je geniet wel van seks maar meestal doe je het om voor je partner te zorgen. Veiligheid in de relatie en betrouwbaar zijn zeer belangrijk. Is dat er niet dan ga jij in de terugtrek beweging.

de ideeënbus/hout 3

Je bent romantisch ingesteld. Belangrijk is om het wel goed te bewaken want je gaat er vol in en je vindt het moeilijk om je hartstocht te bedwingen.  Je houdt van lichamelijke contact en aanraking.

de wereldreiziger/hout 4

Je bent gevoelig en soms ook wat naïef. Je gelooft echt een beetje in de prins op het witte paard. Je bent romantisch en loyaal zolang de relatie lekker loopt. Je gelooft in de ware liefde. Als er druk op je relatie komt vind je dat lastig en kun je kort door de bocht zijn.  Dan kan je ook een relatie met een ander aangaan.

de piraat/aarde 5

Jij bent lichamelijk ingesteld. Je hebt een natuurlijke charme en je communiceert makkelijk. Jij bent lichamelijk ingesteld. Je bent niet altijd trouw ondanks dat je veel om je partner geeft.  Als iemand je werkelijk kan accepteren zoals je bent dan  ben je een zorgzame liefdevolle partner.

de koning(in)/metaal 6

Jij hebt iemand nodig die voor jou zorgt. Je bent trouw maar wil het wel graag op jouw manier. Dat geldt ook voor lichamelijk contact en seks. Wat voor jou belangrijk is data je partner eerlijk is en dat je die volledig kan vertrouwen.

de pretletter/metaal 7

Je bent romantisch en vol passie. Ook ben je speels. Jij kan je echt in relaties storten maar hebt ook een jaloers kantje.  Wel is het van belang dat je op tijd je grenzen zet.

de overwinnaar/aarde 8

Jij bent erg op je zelf en het kost tijd voordat jij in relatie gaat. Je houdt je diepe emoties en verlangens lang voor je zelf. Als je eenmaal in de relatie zit, ben je trouw en is de relatie vaak langdurig.

de artiest/vuur 9

In relaties ben je vaak trouw. Je staat snel in de belangstelling en je trekt mensen aan. Je bent vurig en passioneel en romantisch ingesteld. Doordat je vurig bent kun je wel fel zijn waardoor er onenigheid kan komen.  Als een relatie voorbij is dan is er vaak geen weg terug meer.

 

Ben je nu nieuwsgierig wat jouw elementen reeks is?

Nine Star Ki en relaties

 

 

 

Powered by BetterDocs