Geboorteposter Utrecht

Geboorteposter Utrecht

Dan heb je plotseling jouw nieuwe wondertje in je armen. Je kindje is net geboren, wat een belevenis en wat een bijzonder moment. Maanden heb je al contact door tegen je kindje te praten en dan opeens zie je hoe je kindje eruitziet.  Je hart stroomt over en je weet dat je alles wilt doen om dit kindje zo goed mogelijk te begeleiden om volwassen te gaan worden. Dat lijkt  nu nog ver weg maar je weet wel dat je daar gelijk een goede start mee wil maken. Iedere ouder wil zijn kind gelukkig zien. Dus op zoek naar een geboorteposter Utrecht.

Nine Star Ki karakterschets

Waarschijnlijk heb je tijdens de zwangerschapsperiode je al meerdere keren afgevraagd hoe zal het kindje er uit zien. Wat ga ik allemaal meemaken met dit kindje. Zal ik dit kind kunnen geven wat het nodig heeft. Wat kan ik doen om me zo goed mogelijk voor te bereiden. Wat zal er in dit kindje zitten hoe gaat de toekomst van dit kindje eruit zien. Hele normale vragen omdat je je kind zo goed mogelijk wilt beschermen en begeleiden. Een natuurlijk proces wat iedere ouder meemaakt. Uiteraard wil je ook weten hoe het karakter van jouw kindje zal zijn.  Hoe leuk is het dan om alvast een karakterschets van je kind te hebben. Een echte gebruiksaanwijzing bestaat natuurlijk niet maar aan de hand van de naam en de geboortedatum van het kindje kun je een poster ontvangen met de belangrijkste karaktereigenschappen en talenten van jouw kindje. Ieder kind is namelijk uniek en heeft een eigen karakter en ook talenten.  Het ene kind is zorgend en het ander kind is creatief of heeft veel ideeën.

Soort van handleiding

Hoe fijn is het als je al vroeg weten welke essentiële kwaliteiten bij jouw kind horen. Jouw kind krijgt een persoonlijke poster met het potentieel omschreven van wat er in het kindje zit. Hoe het kindje waarschijnlijk met emoties om zal gaan en op welke wijze het kindje dingen doet, handelt. Jouw kind heeft net als iedereen 3 persoonlijkheids-elementen en die worden weergegeven op basis van nine star ki (oudste vorm van Chinese Astrologie). Hoe handig is om een soort van gebruiksaanwijzing te hebben met  het potentieel van je kindje omschreven.

De geboorteposter is zo geschreven dat jouw kind op een gegeven moment als het wat ouder is het ook zelf kan lezen, dus in Jip en Janneke taal. Wat een waardevol document wat het kind later als het volwassen is nog steeds kan bekijken. Deze geboorteposter wordt in Utrecht gewoon per post op je adres bezorgd. Makkelijk je hoeft er de deur niet voor uit.

Geboorteposter Utrecht

Ga naar de shop

Powered by BetterDocs