Geboorteposter Harderwijk

Geboorteposter Harderwijk

Iedere ouder is nieuwsgierig hoe het kindje in elkaar zit en hoe het kindje zich gaat ontwikkelen. Zeker als je net voor het eerst ouders bent heb je een gezonde nieuwsgierigheid naar de ontwikkeling van jouw kind. Daarom hebben wij  een bijzonder cadeautje voor een pasgeborene  ontwikkeld.  Een geboorteposter met de talenten van je kindje gepersonaliseerd op naam en geboortedatum. Een prachtige geboorteposter met daarin de talenten van jouw kindje erop. Dus eigenlijk een blauwdruk van de talenten van jouw kindje weergegeven in een prachtige poster voorzien van een handgemaakte tekening. Dit alles gebaseerd op de oudste Chinese vorm van astrologie nine star ki. Geboorteposter Harderwijk is te bestellen bij www.eenkijkjeinjezelf.nl

Waarom een geboorteposter?

Het is een unieke poster en alleen bij ons verkrijgbaar. Je kind heeft op basis van nine star ki 3 elementen en van al deze drie elementen krijg je de belangrijkste talenten op deze prachtige poster voorzien van een tekening die iets zegt over het talent van je kind weergegeven. Op deze manier krijg je een prachtige blauwdruk van je kind met op 3 niveaus de talenten van je kind. Dat is ook het mooie eraan dat je kind 3 elementen heeft en je dus een heel compleet plaatje krijgt. Het eerste getal geeft het potentieel aan en is ook het volwassen getal, het tweede getal is het kindgetal en geeft aan hoe het kind omgaat met emoties en het derde getal is het handel getal de wijze waarop het kind dingen gaan aanpakken.  Hoe leuk is het ook om een prachtige eyecatcher in het kamertje te hebben hangen. Ook is het een prachtige poster die je hele leven kan bewaren en met plezier naar kan terugkijken. Daarnaast is het ook een mooi uitgangspunt voor een gesprek met je kind over zijn of haar talenten als het iets ouder is.

Hoe fijn is het als je kunt sturen op de talenten van je kind en nog belangrijker weten waar je kind plezier in heeft zodat je kind dicht bij zijn eigen kern blijft.  Ook is het een prachtige manier om het zelfvertrouwen van je kind op te bouwen. Uiteraard kun je er ook een lijst bestellen zodat deze totaal al ingelijst bij je thuis bezorgd wordt. Omdat deze posters in Nunspeet gemaakt worden is het ook mogelijk om de poster op afspraak af te halen zodat je geen verzendkosten hebt. Naast de poster krijg je uiteraard een uitleg over nine star ki en op de voorkant nogmaals de tekst van de poster zodat je deze eventueel ook in een fotoboek kan bewaren.

Ga naar de shop

Kindercadeau

Uiteraard kun je de geboorteposter ook bestellen voor een  kindje wat al wat ouder is. Omdat de cyclus van nine star ki 9 jaar is maken we deze posters  voor kinderen van 0-9 jaar. Daar zijn de teksten dus ook op geschreven. We hebben getracht om het zo veel mogelijk in Jip en Janneke taal te beschrijven zodat het kind als het wat ouder is het ook zelf kan lezen.

Geboorteposter Harderwijk

kraamcadeau modern

 

Powered by BetterDocs