Geboorteposter Amsterdam

Geboorteposter Amsterdam

De dag dat je kind geboren wordt is één van de mooiste momenten van je leven. Opeens zie je voor het eerst je kind en heb je werkelijk een idee hoe hij of zij eruitziet. Je bent vader of moeder geworden van een wondertje waar je voor de rest van je leven mee verbonden wilt zijn en voor een lange tijd ook verantwoordelijkheid voor bent. Natuurlijk wil je dat je kind gelukkig wordt en visualiseer je ook al wat je hoopt voor dat kind. Een natuurlijk proces wat iedere ouder meemaakt. Je zult je ook afvragen of je het als ouder allemaal goed gaat kunnen doen. Je kunt op zoek gaan naar een geboorteposter Amsterdam.

Karakterschets door kraamcadeau in de vorm van een geboorteposter

Uiteraard wil je ook weten hoe het karakter van jouw kindje zal zijn.  Hoe leuk is het dan om alvast een karakterschets van je kind te hebben. Een echte handleiding bestaat natuurlijk niet maar aan de hand van de naam en de geboortedatum van het kindje kun je een poster ontvangen met de belangrijkste karaktereigenschappen en talenten van jouw kindje. Zo geschreven dat jouw kind op een gegeven moment als het wat ouder is het ook zelf kan lezen, dus in Jip en Janneke taal. Hoe fijn is het als ouder al heel vroeg inzicht te hebben in het karakter van je kind. Hoe het met emoties omgaat en hoe het kan gaan handelen. Welke talenten heeft dit kindje en hoe kan die stimuleren. Wat vindt het kindje leuk. Vaak vind je de dingen leuk waar je ook goed in bent.

Ontwikkelen van zelfvertrouwen door inzicht in talenten

Zeker bij kinderen is het belangrijk dat ze weten waar ze goed in zijn om het zelfvertrouwen te ontwikkelen. Daarnaast is het fijn als kersverse ouders om alvast wat inzicht te hebben in het karakter van je kindje. Is jouw kindje iemand die behoefte heeft aan meer veiligheid? Of heb jij een kindje die avontuurlijk aangelegd is. Als je dat weet kun je daar ook makkelijker op sturen? Hoe leuk is het voor kind ook om als het later groot is dat hij een geboorteschenk heeft met wie hij in essentie is. Een super waardevol cadeau vooral omdat je naast de poster de geschreven tekst nogmaals als print erbij krijgt zodat je die ook in een geboorteboek of fotoboek kan plakken. Kortom je krijgt en een soort van handleiding om gelijk vanaf de geboorte inzicht in het karakter van het kind te hebben maar ook gelijk inzicht in de talenten van je kind waarop je zou kunnengaan begeleiden. Het fijne van onze producten is dat het online besteld wordt en op je adres in Amsterdam wordt bezorgd. Makkelijker kan het niet.

Geboorteposter Amsterdam

Ga naar de shop

Powered by BetterDocs