Geboorteposter online

Geboorteposter online

Dat mooie moment dat je eindelijk je kind in je armen houdt. Na maanden wachten weet je eindelijk hoe het kindje eruit ziet.  Daar had je vast al een paar keer geprobeerd een voorstelling van te maken. Naar dit moment heb je al zolang uitgekeken. Eindelijk Dan is het eindelijk zover je kind is geboren, wat een prachtig moment in je leven. Een nieuw wondertje waar jij verantwoordelijk voor bent. Totaal verliefd op je eigen kind en je zou willen dat je ieder moment vast kon leggen en blijvend herinneren.  Natuurlijk heb je ook al nagedacht over jouw rol als ouder. Waarschijnlijk heb je ook al afgevraagd wat voor karakter jouw kind zal hebben. Misschien ga je wel op zoek naar een geboorteposter online!

Gebruiksaanwijzing

Welke mooie momenten ga je met dit kind beleven en hoe zal dit kind zich gaan ontwikkelen. Een echte gebruiksaanwijzing bestaat niet. De geboorteposter van een kijkje in jezelf komt wel dicht in de buurt van deze handleiding. Een poster waarbij een karakterschets van het kindje wordt weergegeven en de talenten van het kind inzichtelijk worden gemaakt. Gebaseerd op een astrologische methode nine star ki waarbij we het potentieel van je kind in talenten, de wijze waar het met emoties omgaat en de manier waarop het kind dingen gaat regelen/handelen. Een soort van blauwdruk van je kind.

Nine Star Ki en een reeks

Iedere poster bestaat uit 3 delen, het eerste deel gaat over het hoofd persoonlijkheidsfiguur van jouw kind en de talenten die daarbij horen. Het tweede persoonlijkheidsfiguur gaat over hoe het kind met emoties om zal gaan en het derde persoonlijkheidsfiguur gaat over hoe het kind met zaken omgaat. Omhult in een prachtige poster met op de achtergrond een handgemaakte tekening van het hoofdfiguur van het kind.  Dus niet alleen informatief maar ook nog een eyecatcher in de slaapkamer van jouw kind. Bovendien zal het voor je kind als het wat ouder is een waardevol document zijn omdat ook het potentieel van zijn volwassen zijn in het eerste persoonlijkheidsfiguur wordt weergegeven.

Karakterschets of handleiding?

Zeker als kersverse ouder is het fijn om al gelijk inzicht in je kind te hebben zodat je weet wat je kunt verwachten en daarnaast de talenten kan stimuleren. Kennis hebben van of je kind in een vroeg stadium geeft dat je gelijk meer kan inspelen op hetgeen jouw kind nodig heeft. Ook helpt het bij de ontwikkeling van het zelfvertrouwen van je kind. Uiteraard wil je ook weten hoe het karakter van jouw kindje zal zijn.  Hoe leuk is het dan om alvast een karakterschets van je kind te hebben. De poster wordt op jouw persoonlijke adres bezorgd  dus je hoeft er niet de deur voor uit. Hoe makkelijk is dat en je kunt er ook nog een lijst bij bestellen als je dat zou willen zodat het kant en klaar afgeleverd wordt.

Geboorteposter online

Ga naar de shop

 

Powered by BetterDocs