Geboorteposter Maastricht

Geboorteposter Maastricht

Eindelijk wordt je baby geboren en word je ouder van een prachtig nieuw wondertje. Wat een bijzondere belevenis. Totaal verliefd op je eigen kind en je zou willen dat je ieder moment vast kon leggen en blijvend herinneren. Je bent blij en nieuwsgierig en je wilt zo veel weten en alles mee maken. Een heel natuurlijk proces want natuurlijk ben je nieuwgierig naar je eigen kind en de ontwikkeling die dit kind zal ondergaan.  Je hart stroomt van liefde en je wilt alles doen om jouw kind. Je gaat op zoek naar een geboorteposter Maastricht.

Vragen die opkomen bij een zwangerschap

Waarschijnlijk heb je tijdens de zwangerschapsperiode je al meerdere keren afgevraagd hoe zal het kindje er uit zien. Wat ga ik allemaal meemaken met dit kindje. Zal ik dit kind kunnen geven wat het nodig heeft. Wat kan ik doen om me zo goed mogelijk voor te bereiden. Wat zal er in dit kindje zitten hoe gaat de toekomst van dit kindje eruit zien. Hele normale vragen omdat je je kind zo goed mogelijk wilt beschermen en begeleiden. Een natuurlijk proces wat iedere ouder meemaakt. Uiteraard wil je ook weten hoe het karakter van jouw kindje zal zijn.  Hoe leuk is het dan om alvast een karakterschets van je kind te hebben.

Handleiding dankzij een geboorteposter Maastricht

Een echte handleiding bestaat natuurlijk niet maar aan de hand van de naam en de geboortedatum van het kindje kun je een poster ontvangen met de belangrijkste karaktereigenschappen en talenten van jouw kindje. van je kindje omschreven. Ieder kindje is uniek en hoe mooi is het om de talenten van jouw kindje en het karakter in een prachtige poster te zien met op de achtergrond een handgemaakte tekening van het hoofd persoonlijkheidsfiguur van je kind.  Dit alles gebaseerd op de Chinese Astrologie nine star ki.  Je krijgt het potentieel van je kind in kaart gebracht en de wijze waarop het met emoties omgaat. De talenten op speelse wijze weergegeven zodat je een soort van handleiding om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. De poster wordt op jouw persoonlijke adres bezorgd in Maastricht. Dus je hoeft er niet de deur voor uit. Hoe makkelijk is dat en je kunt er ook nog een lijst bij bestellen als je dat zou willen zodat het kant en klaar afgeleverd wordt.

De geboorteposter is zo geschreven dat jouw kind op een gegeven moment als het wat ouder is het ook zelf kan lezen, dus in Jip en Janneke taal. Wat een waardevol document wat het kind later als het volwassen is nog steeds kan bekijken.

Kraamcadeau modern

Ga naar de shop

Powered by BetterDocs