Geboorteposter Groningen

Geboorteposter Groningen

Dan is het eindelijk zover. Je kind wordt geboren, wat een prachtig moment in je leven. Eindelijk wordt je baby geboren en word je ouder van een prachtig nieuw wondertje.. Totaal verliefd op je eigen kind en je zou willen dat je ieder moment vast kon leggen en blijvend herinneren.  Natuurlijk wil je gelijk alles weten van je kindje. Je bent nieuwsgierig hoe het zich gaat ontwikkelen en hoe het gaat opgroeien. Een echte handleiding bestaat natuurlijk niet. Echter heeft een kijkje in jezelf een geboorteposter ontwikkeld met daarin de talenten van je kind.
Geboorteposter Groningen

Nine Star Ki

Gebaseerd op een astrologische methode nine star ki waarbij we het potentieel van je kind in talenten, de wijze waar het met emoties omgaat en de manier waarop het kind dingen gaat regelen/handelen. Iedere poster bestaat uit 3 delen, het eerste deel gaat over het hoofd persoonlijkheidsfiguur van jouw kind en de talenten die daarbij horen. Het tweede persoonlijkheidsfiguur gaat over hoe het kind met emoties om zal gaan en het derde persoonlijkheidsfiguur gaat over hoe het kind met zaken omgaat. Omhult in een prachtige poster met op de achtergrond een handgemaakte tekening van het hoofdfiguur van het kind. Hoe fijn is het om vanaf het begin al inzicht in de talenten van je kind te hebben zodat je die kunt stimuleren.

Waarom een geboorteposter

Zeker voor kinderen is het fijn als ze al vroeg weten waar ze goed in zijn dat helpt namelijk met het zelfvertrouwen. Ook als ouder is het leuk om te weten waar je kind blij van wordt. Ook wat betreft het karakter van het kind is het handig om te weten of je kind van nature intuïtief is, of dat je kind een geboren leider is. Het kan ook zijn dat je een leergierig kindje van nature hebt. Hoe eerder je dit weet hoe sneller je de essentiële van je kind kunt stimuleren.

Karakterschets

Waarschijnlijk heb je tijdens de zwangerschapsperiode je al meerdere keren afgevraagd hoe zal het kindje er uit zien. Wat ga ik allemaal meemaken met dit kindje? Zal ik dit kind kunnen geven wat het nodig heeft. Wat kan ik doen om me zo goed mogelijk voor te bereiden? Wat zal er in dit kindje zitten hoe gaat de toekomst van dit kindje eruit zien? Hele normale vragen omdat je je kind zo goed mogelijk wilt beschermen en begeleiden. Een natuurlijk proces wat iedere ouder meemaakt. Uiteraard wil je ook weten hoe het karakter van jouw kindje zal zijn.  Hoe leuk is het dan om alvast een karakterschets van je kind te hebben. De poster zal bezorgd worden op jouw persoonlijke adres in Groningen. Dus je hoeft er niet de deur voor uit. Hoe makkelijk is dat. Wanneer je er een lijst bijbestelt, wordt het kant en klaar afgeleverd wordt.

Kraamcadeau modern

Ga naar de shop

 

Powered by BetterDocs