Geboorteposter Elburg

Geboorteposter Elburg

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeautje voor een pasgeborene dan zijn er natuurlijk best veel mogelijkheden in Elburg. Wij denken dat wij iets ontwikkeld hebben wat super bijzonder is. Een prachtige geboorteposter met daarin de talenten van jouw kindje erop. Dus eigenlijk de kern van wie het kindje in essentie is op naam en geboortedatum waarbij de talenten van uw kind in kaart zijn gebracht. Op de achtergrond treft u een prachtige handgemaakte tekening waar het basistalent van uw kind op een leuke wijze is weergegeven. Dus ben jij op zoek naar geboorteposter Elburg, zoek niet verder.

Unieke handleiding kind

Het is een unieke poster en alleen bij ons verkrijgbaar. Je kind heeft op basis van nine star ki 3 elementen en van al deze drie elementen krijg je de belangrijkste talenten op de poster weergegeven. Op deze manier krijg je een prachtige blauwdruk van je kind met op 3 niveaus de talenten van je kind weergegeven.  Het is absoluut een eyecatcher voor de kamer waar het kindje slaapt. Het mooie van deze tekening is ook dat de emotie voelbaar is.  Het is natuurlijk ook leuk dat je een prachtige poster hebt die als uitgangspunt gebruikt kan worden om als je kind wat ouder is om over haar of zijn talenten te kunnen praten. Daarnaast kun je niet vroeg beginnen om de talenten van je kind te ontwikkelen en te zorgen dat je kind zo dicht mogelijk bij haar of zijn essentie blijft.

Inzicht door een kraamposter

Inzicht in de essentiële kwaliteiten van je kind zorgen voor meer stabiliteit en zelfvertrouwen. De poster zelf wordt afgedrukt op hoogwaardig ph neutraal papier die van invloed is op jarenlang kleurbehoud. Uiteraard kun je er ook een lijst bestellen zodat deze totaal al ingelijst bij je thuis bezorgd wordt. Omdat deze posters in Nunspeet gemaakt worden is het ook mogelijk om de poster op afspraak af te halen zodat je geen verzendkosten hebt. Naast de poster krijg je uiteraard een uitleg over nine star ki en op de voorkant nogmaals de tekst van de poster zodat je deze eventueel ook in een fotoboek kan bewaren.

Geboorteposter Elburg

Niet alleen voor baby maar ook voor peuter en kleuter (tot 9 jaar)

Uiteraard kun je de geboorteposter ook bestellen voor een  kindje wat al wat ouder is. De cyclus van nine star ki is 9 jaar. Daarom maken we de posters  voor kinderen tussen 0 en 9 jaar. Daar zijn de teksten dus ook op geschreven. We hebben getracht om het zo veel mogelijk in Jip en Janneke taal te beschrijven. Dit zodat het kind als het wat ouder is het ook zelf kan lezen.

 

Powered by BetterDocs