Geboorteposter Arnhem

Geboorteposter Arnhem

Het lang verwachte moment is daar. Eindelijk Dan is het eindelijk zover je kind is geboren, wat een prachtig moment in je leven. Een nieuw wondertje waar jij verantwoordelijk voor bent. Totaal verliefd op je eigen kind en je zou willen dat je ieder moment vast kon leggen en blijvend herinneren.  Welke mooie momenten ga je met dit kind beleven en hoe zal dit kind zich gaan ontwikkelen. Natuurlijk is er geen echte gebruiksaanwijzing. De geboorteposter van een kijkje in jezelf komt er wel dicht bij. Dus ga op zoek naar een geboorteposter Arnhem.

Karakterschets

Een poster waarbij een karakterschets van het kindje wordt weergegeven en de talenten van het kind inzichtelijk worden gemaakt. Gebaseerd op een astrologische methode nine star ki waarbij we het potentieel van je kind in talenten, de wijze waar het met emoties omgaat en de manier waarop het kind dingen gaat regelen/handelen. Iedere poster bestaat uit 3 delen, het eerste deel gaat over het hoofd persoonlijkheidsfiguur van jouw kind en de talenten die daarbij horen. Het tweede persoonlijkheidsfiguur gaat over hoe het kind met emoties om zal gaan en het derde persoonlijkheidsfiguur gaat over hoe het kind met zaken omgaat. Omhult in een prachtige poster met op de achtergrond een handgemaakte tekening van het hoofdfiguur van het kind.  Dus niet alleen informatief maar ook nog een eyecatcher in de slaapkamer van jouw kind.

Zelfvertrouwen meegeven door kennis van talenten

Zeker als kersverse ouder is het fijn om al gelijk inzicht in je kind te hebben zodat je weet wat je kunt verwachten en daarnaast de talenten kan stimuleren. Kennis hebben van of je kind in een vroeg stadium geeft dat je gelijk meer kan inspelen op hetgeen jouw kind nodig heeft. Waarschijnlijk heb je tijdens de zwangerschapsperiode je al meerdere keren afgevraagd hoe zal het kindje er uit zien. Wat ga ik allemaal meemaken met dit kindje. Zal ik dit kind kunnen geven wat het nodig heeft. Wat kan ik doen om me zo goed mogelijk voor te bereiden. Wat zal er in dit kindje zitten hoe gaat de toekomst van dit kindje eruit zien. Hele normale vragen omdat je je kind zo goed mogelijk wilt beschermen en begeleiden. Een natuurlijk proces wat iedere ouder meemaakt. Uiteraard wil je ook weten hoe het karakter van jouw kindje zal zijn.

Bestel de karakterschets van jouw kindje

Hoe leuk is het dan om alvast een karakterschets van je kind te hebben. De poster wordt op jouw persoonlijke adres bezorgd in Arnhem dus je hoeft er niet de deur voor uit. Hoe makkelijk is dat en je kunt er ook nog een lijst bij bestellen als je dat zou willen zodat het kant en klaar afgeleverd wordt.

Geboorteposter Arnhem

Ga naar de shop

 

Powered by BetterDocs