Bedrijfsmaatwerk

Wellicht vind je het als eigenaar, manager van bijvoorbeeld de afdeling personeelszaken of als hoofd van jouw afdeling leuk om een gepersonaliseerd kraamcadeautje of kanjerposter aan een medewerker van je bedrijf te geven bij de geboorte van een kindje. Dat kan uiteraard via onze shop besteld worden.

Mocht je daar echter de bedrijfsnaam op willen, stuur ons dan een mailtje via het contactformulier. Wij zullen dan reageren met een prijsopgave.

Als je het kraamcadeautje bestelt, krijg je een speels overzicht van de natuurlijke talenten van het kind, de manier waarop het met emoties omgaat en hoe het in situaties kan gaan handelen. Dat is vervat in een decoratieve, handgetekende, gepersonaliseerde poster met de naam en geboortedatum van het kind, én deze essentiële eigenschappen of met een sfeervolle foto als achtergrond (klassiek). Gebaseerd op een Chinese methode (nine star ki) die al eeuwen bewezen heeft dat het klopt. https://eenkijkjeinjezelf.nl/shop/kijkje-in-jezelf-posters/kraam-cadeau/

Uiteraard kunnen we hetzelfde doen voor de eventuele andere kinderen in het gezin tot 9 jaar oud.  https://eenkijkjeinjezelf.nl/shop/kijkje-in-jezelf-posters/kinder-cadeau/

 Ook is het mogelijk de knappe kanjer posters te bestellen met de naam van je bedrijf erop en eventueel onze spreuk of wellicht een eigen slogan. https://eenkijkjeinjezelf.nl/shop/knappe-kanjer-posters/knappe-kanjer-poster-

Deze posters zou je bijvoorbeeld in je bedrijf als decoratie op kunnen hangen. Juist omdat het hele speelse tekeningen zijn waarbij de vrolijke emoties voelbaar zijn kan dit van invloed zijn op de sfeer en uitstraling van je organisatie.

Mocht je dat willen dan kun je ons via het contactformulier een bericht sturen en wij zullen dan een prijsopgave doen.  Uiteraard krijg je dan ook een rekening met btw.

Wellicht heb je nog een ander idee en dan kunnen we altijd in overleg. Mail dan naar contact@eenkijkjeinjezelf.nl en dan kunnen we kijken of we iets kunnen doen met jouw idee.

Voor werving en selectie doeleinden kan het handig zijn om als werkgever van te voren inzicht te krijgen in eventuele nieuwe werknemers. Dit kan middels het bestellen van een rapportage of indien gewenst in een consult.  Ook hiervoor kunt u contact opnemen via de mail.

 

Hier komt de rekentool