Workshops tijdens nieuwjaarsreceptie Rijnstate

 

In de workshops die wij zullen geven, laten we de deelnemers kennismaken met de wereld van Nine Star Ki. Iets wat in ons leven niet meer weg te denken is en een leidraad is in alles wat we doen of laten!

We vertellen over de basis talenten van ieder element. Daarnaast geven we inzicht in hoe de vijf elementen, van waaruit Nine Star Ki is ontstaan, zich tot elkaar verhouden. Dit geeft inzicht in relaties onderling. Uiteraard komen alle 9 persoonstypes binnen de Nine Star Ki aan bod.

Aangezien op 22 januari 2023 het nieuwe energetische jaar (dit keer hout 4) start, kijken we per element vooruit naar de verwachtingen.

Als je nu al nieuwsgierig bent naar jouw elementen, bereken deze dan hier. Dan kom je voorbereid naar de workshop toe en weet je welke elementen je in de gaten moeten houden qua informatie. Het gaat tenslotte om dat kijkje in jezelf.

Wij hopen jou op 12 januari 2023 te mogen verwelkomen en je voor te bereiden op het komende astrologische jaar.

Workshops:

12.40 uur

13.20 uur

14.00 uur

15.10 uur

15.50 uur

16.30 uur

17.40 uur

18.20 uur

19.00 uur

Basis informatie:

Nine Star Ki is al eeuwenoud en is een systeem om meer inzicht in je zelf te krijgen.

Maak kennis met je eigen elementen uit de nine star ki. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf of die van je kind en kun je zo te werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling of die van je kind. Jouw elementen geven inzicht in wie je bent, hoe je met je emoties omgaat en hoe je handelt.

Hier de uitleg hoe Nine Star Ki werkt!

Jouw persoonlijke reeks is verbonden aan de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Echter zijn er totaal 9 verschijningsvormen omdat hout 2 elementen heeft (hout 3 en hout 4), aarde 3 elementen heeft (aarde 2, aarde 5 en aarde 8) en metaal 2 elementen heeft (metaal 6 en 7). Van water en vuur is van beiden maar 1 verschijningsvorm.

Om het voor kinderen inzichtelijk te maken hebben wij alle 9 verschijningsvormen een naam gegeven waar een kind zich mee kan associëren (nl. de voelspriet, de hartenlief, de ideeënbus, de wereldreiziger, de piraat, de koning(in), de pretletter, de overwinnaar en de artiest). Bij het berekenen van je reeks tref je dus zowel de volwassen naam van het element aan alsmede de namen die wij voor de kinderen hebben aangehouden.

Jouw geboortedatum is gekoppeld aan 3 elementen en dat geldt voor iedereen. Deze 3 elementen geven inzicht in jouw persoonlijkheidskenmerken. Je krijgt informatie over wie je in de kern bent, hoe je met je emoties omgaat en hoe je handelt. Door deze inzichten in je dagelijks leven toe te gaan passen, kun je jouw leven ten positieve beïnvloeden op het gebied van relaties, de band met je kinderen, je carrière of ondernemerschap of je persoonlijke ontwikkeling. Het kan je ook helpen bij het aanbrengen van structuur of andere zaken. Dus bij zaken die wellicht minder ontwikkeld zijn.

Ouders krijgen ook inzicht in waarom het ene kind bijvoorbeeld heel makkelijk contact maakt en het andere kind juist het nodig heeft om zich regelmatig terug te trekken. Of het ene kind het avontuur op zoekt en het andere kind juist heel veel veiligheid nodig heeft.

Voor ouders is het heel fijn om dat te begrijpen zodat je het kind beter kan begeleiden. In de rapportages en ook als we systemisch werken, kunnen we uitleggen waarom je met het ene kind veel makkelijker contact hebt dan met het andere kind. Of bij volwassenen waarom je partner heel erg vasthoudt aan structuur en jij juist veel meer behoefte heb aan chaos of aan avontuur. Dit alles heeft te maken wie je in je essentie of in je blauwdruk bent. Kortom het werkt verhelderend in iedere relatie.

Nine Star Ki is tevens de basis voor Feng Shui, de leer die je kan helpen om je huis zo energievol mogelijk in te richten.